Hjem og Test er dit nye forbrugermagasin, hvis primære formål er at samle det bedste, vi kan finde, til dig og din familie. De bedste produkter, de bedste opskrifter og de bedste tips og tricks til at gøre din hverdag meget lettere.

Vi søger internettet vidt og bredt efter de bedste test fra både ind- og udland. Vi snuser rundt på blogs, nyhedsmedier, sociale medier m.m. i vores søgen på de nyeste gadgets, som vi så enten selv kan teste for dig eller få andre til.

Ingen abonnementer og ingen bannerreklamer

Her er ingen abonnementer for at kunne få de vigtigste informationer i vores test. Vi får vores beskedne indkomst via en lille kompensation på et par procent fra nogle af vore samarbejdspartnere, hvis du klikker dig videre fra nogle af vore test og laver et køb.

Men vi viser ikke kun priser fra vores samarbejdspartnere, hvis vi finder en rigtig god pris fra en anden udbyder, så giver vi den også videre til dig!

Når der står en pris hos en forhandler i en af vore test, så er det en aktuel dagspris, da vores system automatisk scanner alle priserne hver nat og opdaterer artiklerne, så vi hele tiden har de bedste priser til dig. Butikkerne kan selvfølgelig ændre prisen i løbet af dagen og derfor kan der forekomme enkelte fejl i priserne i ny og næ, men det vil aldrig være en ugegammel pris, du får hos os.

Vi bliver heller aldrig som de store mediehuse med en kæmpe farvelade af bannerreklamer. Vi foretrækker at holde det enkelt og rent og så må vi gøre vores arbejde godt nok til, at du har lyst til at købe de produkter, som vi mener er de bedste. Det er nemlig kun sådan, at vi bliver betalt!

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer til os, så er du meget velkommen til at kontakte os via denne formular. Du er også meget velkommen til at gøre brug af kommentar muligheden i de enkelte artikler.